Πληροφορίες

AEGEAN SHAPES  by the Round Button

|  η δημιουργός 

Η Αλεξάνδρα Παπαδημούλη μεγάλωσε, σπούδασε και ζει στην Αθήνα όπου εργάζεται ως freelancer γραφίστας και blogger. Mέσω του blog ανακάλυψε το Σκανδιναβικό design και εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τον τρόπο που απλές φόρμες και ουδέτεροι τόνοι μπορούν να διακοσμήσουν έναν τοίχο και γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας εκτυπώσεων μινιμαλ αισθητικής.

Η έμπνευση ήρθε το ίδιο καλοκαίρι απο το Αιγαιο και συγκεκριμένα από το νησί καταγωγής του συζύγου της, την Τήνο, όπου σχήματα και φόρμες συνυπάρχουν στα πιο απίθανα μέρη. Έτσι γεννήθηκε η σειρά ‘’Aegean shapes’’ .  


|  τα σχέδια

Η σειρά περιλαμβάνει σχέδια εμπνευσμένα από τα αρχιτεκτονικά στοιχεία και το φυσικό τοπίο των νησιών του Αιγαίου. Λιτά και ιδιαίτερα, με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και συσκευασίες, που προσδίδουν επιπλέον αξία στο προϊόν, απευθύνονται σε όσους αγαπούν τις απλές φόρμες στη διακόσμηση και σε όσους γοητεύτηκαν από τις Κυκλάδες και την παράδοσή τους.

Τα πρώτα σχέδια της σειράς έτυχαν πολύ καλής υποδοχής, ειδικά σε κατοίκους του εξωτερικού που γνωρίζουν την Ελλάδα και αγαπούν τις απλές φόρμες. Στις φωτογραφίες θα δείτε δείγματα των σχεδίων τοποθετημένα σε διαφορετικούς χώρους και πόσο μπορεί να ταιριάξει το κυκλαδίτικο ύφος σχεδόν παντού. 


...ο πρώτος προορισμός που με ενέπνευσε ήταν οι Κυκλάδες, ενώ η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα ακολουθήσουν. Ειδικές παραγγελίες και συνεργασίες είναι ευπρόσδεκτες. Κάθε σχέδιο έχει μια ιστορία που το ακολουθεί, ένα σχήμα και την προέλευσή του, ένα συναίσθημα που περιμένει να ανακαλυφθεί. Όλα είναι σχεδιασμένα με αγάπη!...

|  που θα μας βρείτε

Online στo site μας www.theroundbutton.com


FORGET ME NOT, Αδριανού 100 στην Πλάκα

ΜΥ GREEK ME,  Πολυδώρου 42 Παλιά Πόλη, Ρόδος

IT'S ALL GREEK TO ME, Kως

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Σκιάθος

ΑΓΕΡΙ, Λέρος

KOO Concept Store, Γάιος - Παξοί

KORI LINDOS, Λινδος - Ρόδος